Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ή τώρα ή ποτέ – ΠΑΟ-Ρούμπιν Καζάν (21.45)

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο ήττες στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης. Με οδηγό την πορεία τους την περίοδο 2008-2009 πηγαίνουν οι “πράσινοι”. Χάνει και τον Ολυμπιακό ο Νίνης!

Θλάση ο Νίνης – Χάνει τα ντέρμπι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 2 ήττες στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πριν από 2 χρόνια είχαν μόλις ένα βαθμό μετά από 3 αγώνες κι όμως με επική αντεπίθεση στο τέλος όχι απλά προκρίθηκαν αλλά πήραν την πρώτη θέση του ομίλου.

Σίγουρα δεν γίνονται κάθε ημέρα αυτά, αλλά οι “πράσινοι” έχουν αποδείξει ότι στην Ευρώπη μπορούν να κάνουν τα απίθανα να μοιάζουν πιθανά.

Το σημερινό ματς είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό. Η εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους “πράσινους”.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκοβού, Λέτο, Καντέ, Ζιλμπέρτο (τιμωρημένος) και Νίνη. Ο τελευταίος υπέστη τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση και εκτόις από το ματς με την Ρουμπίν θα χάσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κοζανίτης τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τους: Τζόρβα, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Μαρίνο, Γκαρσία, Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντες, Πλεσί, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Ιωαννίδης.

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 21.45 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Καμπ Νου την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου (μετά από 2 αγώνες)

1. Κοπεγχάγη 6
2. Μπαρτσελόνα 4
3. Ρούμπιν Καζάν 1
4. Παναθηναϊκός 0
 
Επόμενη αγωνιστική (2/11)
 
Ρούμπιν Καζάν – Παναθηναϊκός
Κοπεγχάγη – Μπαρτσελόνα
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε