Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η τρίωρη συνάντηση, το ΔΣ και τα αισιόδοξα μηνύματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Βιντιάδη, “Niva Shipping Ltd”, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, κι ο οικονομικός διευθυντής του συλλόγου, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, όπου είχαν συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος της “Seymour Pierce”. Την Τετάρτη αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν στην ΑΕΚ από τις εξελίξεις στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών.  Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με στενό συναργάτη του Κιθ Χάρις στην εταιρία του Δημήτρη Βιντιάδη και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους έθεσαν

Οι Δημητρέλος – Βαλασόπουλος ενημέρωσαν για τις αναλυτικές υποχρεώσεις και πληρωμές που βαραίνουν την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, τις οφειλές του συλλόγου και σε ποιους, τις προθεσμίες των αποπληρωμών και με ποιον τρόπο μπορούν να γίνουν αυτές (άμεσα ή τμηματικά). Τέλος, έγινε ενημέρωση και για την οικονομική ρευστότητα της ΑΕΚ το τελευταίο 3μηνο, την προέλευση των συγκεκριμένων χρημάτων και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στις αποφάσεις που λήφθηκαν προσπάθησαν να ανοίξουν το δρόμο για τη μεταβίβαση των μετοχών. Έτσι πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ, κλείνοντας το μετοχολόγιο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ:

* Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στα μέλη για τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος με τον εκπρόσωπο της Seymour Pierce.

* Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στα μέλη για την «επίσκεψη» των Βαλασόπουλου-Γρηγορίου σήμερα το πρωί στη Νομαρχεία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τυπική επικύρωση των αποφάσεων των ΓΣ και των ΔΣ της ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες.

* Πιστοποιήθηκε η προηγούμενη αύξηση ΜΚ της ΠΑΕ ύψους 75.000 ευρώ από δηλώσεις συμμετοχής (πρωτοβουλία του Θωμά Μαύρου) και η αύξηση ΜΚ ύψους 480.000 ευρώ μέσω της συνεισφοράς των οπαδών κατά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (ένα μέρος του αντιτίμου δηλωνόταν ως έναντι αύξησης ΜΚ).

* Πάρθηκε η απόφαση στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να υπάρξει αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 5 ευρώ και αυτά τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες των τμημάτων της Ερασιτεχνικής.

* Ενημερώθηκαν τα μέλη ότι έως την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί ο τακτικός έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές για τον καταρτισμό του ισολογισμού της περσινής χρήσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε