Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η τρίτη “μάχη” που θα κρίνει(;) τον πόλεμο – Να κάνουν το 2-1 θέλουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κατά πολλούς το τρίτο ματς μίας σειράς πέντε αγώνων είναι το σημαντικότερο ειδικά τώρα που τα ζευγάρια της Ευρωλίγκας βρίσκονται στο 1-1. Ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα έδρας που πήρε με κόπο και ιδρώτα από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ξαναφέρει τη σειρά με τη Σιένα στα μέτρα του.

Στο κατάμεστο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων οι παίκτες του Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσουν να κλειδώσουν τους Καταλανούς, να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία και να κάνουν αποαφασιστικό βήμα πρόκρισης στο φάιναλ φορ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε με το δικό του μοναδικό τρόπο στα παράπονα των Ισπανών για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα, προέτρεψε τους παίκτες του να μην ασχοληθούν με αυτά και ζήτησε από τον κόσμο να δείξει την… αγάπη του προς την Μπαρτσελόνα.

“Ούτε οι Λέικερς δεν θα έπαιζαν έτσι”!

Οι Καταλανοί γνωρίζουν ότι το σημερινό ματς είναι μονόδρομος αφού σε περίπτωση ήττας θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκούρασε παίκτες στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος και περιμένει να δει μέσα στο γήπεδο την αντίδραση των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.

Να κάνει… παλαίστρα την Παλαέστρα

Το ζευγάρι Ολυμπιακός – Σιένα είνα σίγουρα το πιο περίεργο ως τώρα. Στο πρώτο ματς οι ερυθρόλευκοι έμοιαζαν με Λέικερς, όπως είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ισοπεδώνοντας τους Ιταλούς οι οποίοι ομως στο δεύτερο όχι μόνο πήραν το πλεονέκτημα έδρας αλλά έκαναν και επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ολυμπιακό.

“Ούτε οι Λέικερς δεν θα έπαιζαν έτσι”!

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν αφού η σειρά μεταφέρθηκε στην Ιταλία και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη στα επόμενα δύο ματς για να την ξαναφέρει στο ΣΕΦ.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και αυτό μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Σέρβος μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά σίγουρα είναι παίκτης γεννημένος για τα μεγάλα ματς. Και τέτοιο είναι το σημερινό.

Από την άλλη οι Ιταλοί θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων τους και θα θελήσουν να εγκλωβίσουν και πάλι στο ρυθμό τους τον Ολυμπιακό.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε