Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η υπόκλιση του Μουρίνιο στο μεγαλείο της Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ REUTERS.

Όταν δέχεσαι πέντε γκολ και μάλιστα χωρίς να έχεις πατήσει την αντίπαλη περιοχή, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παραδεχτείς την ανωτερότητα του αντιπάλου, ακόμη κι αν είσαι ο Special One.

Ο Πορτογάλος γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα στην καριέρα του και στη συνέντευξη τύπου παραδέχτηκε ότι η Ρεάλ έχει ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσει στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα.

“Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ένα βαθμό περισσότερο και τώρα δύο λιγότερους. Πάντα έλεγα πως η Μπάρτσα είναι μια έτοιμη και τέλεια ομάδα και πως η Ρεάλ απέχει πολύ από το να την φτάσει. Πέρσι στο ίδιο γήπεδο έφυγα ηττημένος με 1-0 ως προπονητής της Ιντερ και στην συνέχεια κατέκτησα το Champions League.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε χαρακτήρα. Όταν κερδίζεις μπορείς να το χαίρεσαι αλλά όταν δέχεσαι πέντε γκολ πρέπει να βρεις την θέληση να προπονηθείς πιο σκληρά, να παίξεις και να νικήσεις και πάλι.

Δεχτήκαμε τα δύο πρώτα γκολ με τρόπο που αγγίζει την γελοιότητα. Ξέραμε πως δεν έπρεπε να αφήσουμε κενούς χώρους και πως μπορούσαν να μας κάνουν τη ζημιά στις αντεπιθέσεις.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε