Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η… υποχρέωση των “κιτρινόμαυρων” για την κούπα – Ακόμα 2.500 εισιτήρια εξασφάλισε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αποφασισμένοι να δώσουν χαρά στον κόσμο του “δικέφαλου” και να τιμήσουν την ιστορία της ομάδας, κερδίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ είναι οι παίκτες της ΑΕΚ. Στις στημένες φάσεις δούλεψαν οι “κιτρινόμαυροι”. Την Τετάρτη διατίθενται τα επιπλέον εισιτήρια στους φιλάθλους της Ένωσης.
Οι παίκτες της ΑΕΚ με δηλώσεις τους έδειξαν ν’ αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του τελικού, με βάση ότι η Ένωση έχει εννιά χρόνια να κατακτήσει κάποιο τίτλο.
 
 
Την ίδια ώρα η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμα 2.500 εισιτήρια για τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να υποστηρίξει την προσπάθεια των παικτών στην κατάκτηση του τίτλου, αντιλαμβανόμενη βεβαίως τη μεγάλη ζήτηση και την κρισιμότητα αυτού του αγώνα.

Εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση, που αφορά στις θύρες 30 και 33 και τιμώνται 25 και 40 ευρώ.
 
Η ανακοίνωση:
 
“Την Τετάρτη 27 Απριλίου τίθενται σε κυκλοφορία τα επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
 
Η διάθεσή τους θα γίνει από το εκδοτήριο του Ολυμπιακού Σταδίου επί της λεωφόρου Κύμης από τις 11.00 μέχρι την εξάντλησή τους. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς έως 2 εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 40 ευρώ στη θύρα 30 και 25 ευρώ στη θύρα 33″.
 
Στα της πρωινής προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε στις στημένες φάσεις, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των 12, με τη μία να μένει στο γυμναστήριο και την άλλη να βγαίνει στο γήπεδο για κάποιες ασκήσεις στις στημένες φάσεις. Οι 12 που βγήκαν ήταν οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Νασούτι, Δέλλας, Ντιοπ, Μίτσελ, Μάκος, Γκερέιρο, Μπλάνκο και Σκόκο.
 
Βεβαίως, τα όσα φάνηκαν σήμερα, είναι οι πρώτες σκέψεις και όλα θα «παιχτούν» μέχρι και την τελευταία προπόνηση. Αύριο υπάρχει πρωινή προπόνηση, με τον Χιμένεθ να δείχνει ακόμα περισσότερα από τα σχέδια. Πάντως, το τεχνικό επιτελείο είχε δικαιολογημένα χαμόγελα, μιας και είδε για ακόμα μια μέρα το “οπλοστάσιο” της ομάδας γεμάτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε