Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιακουίντα: Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;

Μεγάλη ομάδα με φιλόδοξο πρόεδρο και γνωστή σε όλη την Ευρώπη χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο πατέρας του Βιντσέντσο Ιακουίντα που τόνισε πως ο γιος του δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” ο Τζουσέπε Ιακουίντα τόνισε αρχικά: «Ο Βιτσέντσο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Γιατί όχι; Μιλάμε για μια μεγάλη και γνωστή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη και έχει ένα πρόεδρο που φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια».
 
Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν θα αγωνιζόταν στην Ελλάδα ο Βιντσέντσο απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα πρόβλημα».
 
Για τις επαφές που φέρεται να έχουν οι δύο ομάδες: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ λείπω από το Τορίνο αυτές τις μέρες. Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσει ο μάνατζέρ του. Εγώ δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό».
Για τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μυϊκός τραυματισμός. Έχει καλή ψυχολογία και περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Δείχνει να έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα. Άλλωστε βρίσκεται σε μία εξαιρετική ηλικία (31 ετών) για ποδόσφαιρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε