Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιδανικό φινάλε – Με τριάρα ο ΠΑΟΚ πέρασε απ’τους Ζωσιμάδες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός κόντρα στον ΠΑΣ, αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες του στο ματς και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1. Ο Σαλπιγγίδης σημείωσε δύο τέρματα και ο Αθανασιάδης το τρίτο των φιλοξενούμενων. Σε απόσταση 8 βαθμών από την κορυφή έμεινε ο δικέφαλος του βορρά.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ που αποσπάστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο ενώ εξακολουθεί να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να ισχυριστεί ότι κυνηγάει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας και μπήκε φουριόζος στο ματς, χάνοντας στο πρώτο πεντάλεπτο 3 ευκαιρίες με τους Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι και Γεωργίου.

Ο ΠΑΟΚ αφού γλίτωσε τα χειρότερα, ισορρόπησε το ματς και στο 20′ άνοιξε το σκορ. Ο διαιτητής έκρινε, λανθασμένα, ότι ο Τσουκαλάς γύρισε ηθελημένα τη μπάλα στον Φεγκρούς και έδωσε έμμεσο μέσα στην περιοχή. Ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε το κενό που άφησαν οι παίκτες του ΠΑΣ και άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απαντήσουν και στο 32′ μετά την εξαιρετική ασίστ του Κάτσε ο Αθανασιάδης πλάσαρε ιδανικά και πέτυχε το 9ο φετινό του τέρμα.

Τρία λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες άγγιξαν το γκολ όμως ο Κοροβέσης έχασε τεράστια ευκαιρία ενώ και το σουτ του Ίλιτς έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μέρους ο ρυθμός έπεσε και ο ΠΑΟΚ κράταγε εύκολα το υπέρ του 2-0. Στο 67′ και πάλι ο Σαλπιγγίδης μετά από προσπάθεια του Αθανασιάδη έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με το ωραίο σουτ του Ίλιτς στο 76′ αλλά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς.

Έτσι ο ΠΑΟΚ έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έφτασε στους 31 βαθμούς και διατήρησε την απόσταση των 8 βαθμών από την κορυφή,

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου (77′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά (60′ Βίλα), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης (87′ Νικλητσιώτης), Ίλιτς

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σαλπιγγίδης (89′ Κίτσιου), Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς (77′ Γιάννου), Λαζάρ (82′ Ρομπέρ), Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Βιβιάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε