Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ικανοποίηση Βωβού για τον Βοτανικό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία του Μπάμπη Βωβού εξέφρασε την ικανοποίηση της για την προώθηση του νόμου “Fast Track” από το Υπουργείο Ανάπτυξης στη Βουλή, το οποίο επιταχύνει τις διαδικασίες για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό.

“…το συγκεκριμένο έργο πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου ως μεγάλο αναπτυξιακό έργο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της μεγάλης επιτάχυνσης στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για την επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπάμπη Βωβού:

“Η προώθηση προς ψήφιση στη Βουλή του νόμου Fast Track από το Υπουργείο Ανάπτυξης δημιουργεί νέα δεδομένα όσον αφορά τις διαδικασίες για την υλοποίηση της διπλής ανάπλασης Βοτανικού – Λ. Αλεξάνδρας, αφού το συγκεκριμένο έργο πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου ως μεγάλο αναπτυξιακό έργο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της μεγάλης επιτάχυνσης στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για την επανέναρξη των εργασιών κατασκευής του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό, συμπιέζοντας σημαντικά το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης αλλά και αξιοποίησής του.

Είναι αληθές ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τόσο τις δικές μας όσο και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στο έργο της διπλής ανάπλασης αλλά και γενικότερα της αγοράς, η συγκεκριμένη διαδικασία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο κυβερνητικός όμως ανασχηματισμός, καθώς και η ανακατανομή των αρμοδιοτήτων στα Υπουργεία, οδήγησε στην περαιτέρω καθυστέρηση, πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Παρόλα αυτά, αναμένουμε σύντομα την προώθηση προς ψήφιση στη Βουλή της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε