Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ικανοποίηση Χιμένεθ και ερωτηματικά για την Τούμπα

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Εργοτέλη προκάλεσε την ικανοποίηση του Χιμένεθ, ο οποίος επιβράβευσε τους παίκτες της ΑΕΚ με ρεπό. Εφτά τα ερωτηματικά για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο αγώνας με τον Εργοτέλη αποτελεί παρελθόν για την “Ένωση” με τον Μανόλο Χιμένεθ να προσμετρά στα κέρδη τόσο το πάθος και την διάθεση των παικτών που έφεραν την ανατροπή. Στα θετικά για τον Ισπανό τεχνικό, η παρουσία του Μπλάνκο σε μία θέση που δεν έχει συνηθίσει. Όπως μετά τον αγώνα με την Άντερλεχτ έτσι και τώρα ο Χιμένεθ έδωσε ρεπό στους παίκτες αν και ακολουθούν τέσσερις μέρες για το ματς στην Τούμπα.
 
Πλέον, στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ υπάρχει το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.Αν και ο Ισπανός θα ευχόταν να μπορούσε να υπολογίζει σε όλους τους τραυματίες (Σκόκο, Ντιόπ, Λυμπερόπουλο, Γιάχιτς, Μπερνς, Γεωργέα, Μανωλά) σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις μόνο οι Γιάχιτς, Λυμπερόπουλος, Μπερνς και Μανωλάς έχουν κάποιες πιθανότητες να μπορέσουν να αγωνιστούν. Κάτι που θα φανεί πάντως και από την προπόνηση της Τετάρτης, με το ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμά την κατάσταση των προαναφερθέντων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε