Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλυσιακός: Ο Χατζής τίμησε την ΑΕΚ όσο χίλιοι Καραμανλήδες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σφοδρή επίθεση στο πρόεδρο της “Ένωσης”, Μπάμπη Καραμανλή, εξαπέλυσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός με αφορμή τη δήλωση που χαρακτήριζε μισθοφόρο τον Νίκο Χατζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού

“Στην πρόσφατη ιστορία του Ηλυσιακού έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες και χρειάστηκε να ξεπεράσουμε πανύψηλα εμπόδια. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας την αδικία και τη λαμογιά, όσο ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, αλλά παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με το κεφάλι ψηλά. Υποστηρίζοντας και υπερασπίζοντας ένα σύλλογο – στολίδι, που εδώ και 84 χρόνια πορεύεται περήφανος στην αθλητική και κοινωνική ζωή της χώρας. Ένα αθλητικό μελίσσι στην καρδιά της Αθήνας που τάχθηκε να υπηρετεί τον υγιή αθλητισμό και τις αξίες.

Ο Ηλυσιακός πανηγυρίζει την παραμονή του στην Α1, επειδή αξίζει να πανηγυρίζει. Παρέμεινε στην κατηγορία με την καρδιά του, με τον τσαμπουκά του και τη λεβεντιά των καλαθοσφαιριστών του. Κατάφερε να νικήσει τις συμπαιγνίες και τις ραδιουργίες μέσα στο γήπεδο, με τη βοήθεια του κόσμου που μπορεί να μην αποτελείται από πολλές χιλιάδες οπαδών, αλλά έχει ψυχή. Οργανώθηκε σωστά από τη Διοίκηση και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
 

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι στον Ηλυσιακό μεγαλύτερη αξία δεν έχουν οι κατηγορίες, τα γκολ και τα τρίποντα. Έγνοια και επιδίωξη μας, ως βασικές αρχές, είναι ο Ηλυσιακός να δείχνει το δρόμο της αξιοπρέπειας και του αλληλοσεβασμού. Να διαμορφώνει χαρακτήρες και να έχει ουσιαστική προσφορά την κοινωνία. Για όλους εμάς, ο Ηλυσιακός είναι ευλογία, είναι αρετή, όπως συμβολίζει και το όνομα του. Είναι αντίσταση στις δυνάμεις που έντεχνα οδηγούν τον αθλητισμό στην αλλοτρίωση.
 
Υ.Γ.: Στον Ηλυσιακό είμαστε περήφανοι που έχουμε στις τάξεις μας αθλητές όπως ο Νίκος Χατζής, που τίμησε την ΑΕΚ όσο χίλιοι Καραμανλήδες και μερικά… καραμανλόπουλα των ΜΜΕ, των οποίων οι όποιες “κατηγορίες” και ψευδοκαταγγελίες, αποτελούν παράσημο. Αποτελούν τίτλο τιμής…
 
Για δες ποιος μιλάει για το… απόστημα “στημένων” παιχνιδιών; Γελάει μαζί του και το παρδαλό κατσίκι. Ούτε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας του δεν τόλμησε να υποστηρίξει ότι ο Ηλυσιακός ήταν η ομάδα που άξιζε να πέσει. Ας ερωτηθούν, οι καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου, ο Ομπράντοβιτς κι ο Ίβκοβιτς, αν ο Ηλυσιακός άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία. Ας ερωτηθούν οι προπονητές όλων των ομάδων που αντιμετώπισαν τον Ηλυσιακό μέσα στο γήπεδο κι αν βρεθεί ΕΝΑΣ που να υποστηρίξει ότι ο Ηλυσιακός άξιζε να πέσει, να τους… κάνουμε το χατίρι και να πάρουν τη θέση μας στην Α1. 
 
Ο Ηλυσιακός και το Ήθος γράφονται με “Η” κεφαλαίο”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε