Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ημέρα… υπογραφών στον Παναθηναϊκό

Ο Τζίγγερ επιστρέφει την Πέμπτη από το Λονδίνο και μέσα στην ημέρα θα έχει ραντεβού με το νομικό του επιτελείο, για να εξετάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία υπογραφής του μνημονίου κατανόησης (M.O.U), κηρύσσοντας παράλληλα την έναρξη ελέγχου στην “πράσινη” ΠΑΕ.
 
Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει από το εξωτερικό ο Γ. Βαρδινογιάννης και θα έχει συνάντηση με το νομικό του επιτελείο για να εξετάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, την εγκυρότητα των εγγράφων που έχει στείλει ο Πρίγκιπας και θα προετοιμαστεί για το ραντεβού με τον νομικό εκπρόσωπο του Σουλτάν αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλο.
 
Οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν από την υπογραφή του M.O.U. και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά στη συνάντηση της Πέμπτης, θα υπογραφεί το μνημόνιο συμφωνίας που θα ανοίξει το δρόμο για την έλευση του Σαουδάραβα επενδυτή στην Αθήνα.
 
Μετά την υπογραφή του προσύμφωνου θα ακολουθήσει ο νέος οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου, και στην συνέχεια ο πρίγκιπας καλείται να καταθέσει το ποσό των 15 εκ. ευρώ για την ΑΜΚ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο βήμα στην αλλαγή σκυτάλης για το μέλλον του Παναθηναϊκού.
 
Από την στιγμή που θα πάνε όλα καλά σήμερα, τότε, ο Πρίγκιπας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα της Τρίτη.
 
Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας -σε ραδιοφωνική του συνέντευξη- υποστήριξε ότι υπάρχει προσύμφωνο με τον Αιγύπτιο πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Σικαμπάλα αλλά και ότι έχει ήδη γίνει μία επαφή με τον Τζαβέλλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε