Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιμπαγάσα: Με τον κόσμο μας για μία ακόμα πρόκριση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκριση επί της Ρούμπιν, ενώ τόνισε πως με τη βοήθεια των φιλάθλων των “ερυθρόλευκων” θα έρθει η πρόκριση και απέναντι στη Μέταλιστ.

“Ερυθρόλευκο” ρεκόρ στην Ουέφα

Ο Αργεντινός μέσος των Πειραιωτών μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Ρόι Κάρολ και στην εμφάνιση που πραγματοποίησε στον επαναληπτικό με τη Ρούμπιν Καζάν, ενώ τόνισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξει στις αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς, ο παράγοντας ψυχολογία.

Στην Αυστραλία για φιλικά ο Ολυμπιακός

Ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού σχολίασε αρχικά: “Ήταν ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη πρόκριση. Ευτυχώς βάλαμε ένα γρήγορο γκολ κι έγιναν όλα πιο εύκολα. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο έπαιξαν καλύτερα, εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ”.

Συνεχίζοντας, ο Ιμπαγάσα τόνισε: “Ηταν πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ρούμπιν. Έκανε ευκαιρίες, περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολα. Γενικά έγινε μεγάλη προσπάθεια και ήταν μια σημαντική πρόκριση με δύο νίκες μάλιστα”.

Αναφορικά με την απόδοση του Ρόι Κάρολ, σχολίασε: “Ηταν μια μεγάλη νίκη. Τα κατάφερε υπέροχα. Ήταν σημαντικό για τον κόσμο μας, για όλη την ομάδα. Επιασε το πέναλτι στη Μόσχα αν και μπήκε σε ένα δύσκολο σημείο και έκανε τόσο κρύο. Ήταν πολύ καλός και ήταν σημαντική η συνεισφορά του στην πρόκριση”.

Τέλος, για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ, τη Μέταλιστ, είπε: “Θα δούμε τώρα τη Μέταλιστ. Θα παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα που παίξαμε με τη Ρούμπιν. Θα παίξουμε και με την ίδια λογική και ψυχολογία. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε για μία ακόμα πρόκριση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε