Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ιμπαγάσα: Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στην πρόβα τζενεράλε δεν προβλημάτισε μόνο τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον Άριελ Ιμπαγάσα ο οποίος με δηλώσεις του στάθηκε στην δουλειά πρέπει να κάνει με τους συμπαίκτες του ώστε οι ερυθρόλευκοι να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός μέσος:

«Δεν τα πήγαμε καλά. Το πρώτο γκολ μπήκε από ανύπαρκτο φάουλ και άλλαξε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχαμε λίγο την κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ και οι αντίπαλοι δημιουργούσαν επικίνδυνες φάσεις κάθε φορά που ήταν στην επίθεση. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μένει μία εβδομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Πρέπει να δούμε τα θετικά της σημερινής εμφάνισης, ο προπονητής πρέπει να δουλέψει, εμείς πρέπει να βελτιωθούμε από όλες τις απόψεις και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα γιατί θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Οι νέοι παίκτες πρέπει να γνωριστούν με τους συμπαίκτες τους και σε γενικές γραμμές είναι καλοί παίκτες. Ελπίζουμε η ομάδα να πάει καλά για να δώσουν και αυτοί τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά όπως και να έχει πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Την Τετάρτη παρουσιάζονται Μασάδο-Κοντρέρας

Έτσι δεν πάει πουθενά – Τραγικός ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε