Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Θύμα τροχαίου ο Μάντζιος-Δεν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι γιατροί έβαλαν κολάρο στο λαιμό του επιθετικού του ΟΦΗ…

Ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, μάρκας SMART και απο την πρόσκρουση ο ίδιος πήγε προληπτικά σε ιδιωτική κλινική, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ του τοποθετήθηκε και κολάρο στο λαιμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το αυτοκίνητο του επιθετικού του ΟΦΗ υπέστη μεγάλες φθορές απο την πρόσκρουση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο ίδιος έτρεχε με 130 χιλιόμετρα!

Μάλιστα να σημειωθεί ότι κατά την πρόσκρουση δεν άνοιξε και ο αερόσακος του αυτοκινήτου και κινδύνευσε η ζωή του ποδοσφαιριστή. To τροχαίο έγινε το μεσημέρι την ώρα που ο παίκτης πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Aμέσως ενημερώθηκε το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και η διοίκηση για τον ποδοσφαιριστή. Οι εξετάσεις του, έδειξαν ότι έχει ένα χτύπημα στον αυχένα απο το τράνταγμα της πρόσκορυσης. Ο Μάντζιος αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, αλλά φαίνεται ότι πολυ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Στον ποδοσφαιριστή έχει τοποθετηθεί κολάρο στο λαιμό, ενώ υπέστη και ένα ισχυρό ψυχολογικό σόκ.

Η εικόνα του αυτοκινήτου του τα λέει όλα, λένε οι άνθρωποι του ΟΦΗ, καθώς το αυτοκίνητο του Μάντζιου, σχεδόν καταστράφηκε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρέθυμνο: Έχασε τον έλεγχο, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε