Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Του έσπασαν το κεφάλι για μία μεταγραφή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μία μεταγραφή σε ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος κρύβεται – όπως όλα δείχνουν – πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό 55χρονου…

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες, όταν άγνωστοι μπήκαν στο συνεργείο του και τον χτύπησαν με πρωτοφανή βιαιότητα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ”Αντίλαλος της Μεσαράς”, ο 55χρονος ήταν μόνος στο συνεργείο και βρέθηκε αργότερα αναίσθητος από τον γιο του!

Εκείνος κάλεσε ασθενοφόρο και ο 55χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του, ήταν εξαιρετικά σοβαρή, αφού ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί κάταγμα κρανίου! Γι’ αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση εξακολουθεί να συλλέγει πληροφορίες. Οι περισσότερες αναφέρουν ότι πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση κρύβεται μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή σε ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Ο 55χρονος φέρεται να είχε μεσολαβήσει για να γίνει η μεταγραφή και πολλοί λένε ότι είχε δεχθεί απειλές για τα όσα ακολούθησαν.

Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή, ωστόσο αυτό που δυσκολεύει τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο 55χρονος δεν έχει συνέλθει και δεν μπορεί να δώσει ακόμα κατάθεση. Όταν γίνει αυτό είναι σίγουρο πως θα μπουν στη θέση τους αρκετά κομμάτια του παζλ της μαφιόζικης επίθεσης…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε