Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηρακλής: Αποδόθηκε δικαιοσύνη και περιμένουμε να δικαιωθούμε

Ηρακλής: Αποδόθηκε δικαιοσύνη και περιμένουμε να δικαιωθούμε
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.09.2011 | 16:36
Πρώτη δημοσίευση: 22.09.2011 | 16:36

Η διοίκηση του γηραιού είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις νέες πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν στις ομάδες και πλέον περιμένει να δικαιωθεί...

Η ανακοίνωση:

"Από την αρχή της δημιουργίας του θέματος εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ το δίκιο ήταν ξεκάθαρο και ήταν από την δική μας πλευρά. Η συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής, όμως, που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρό μας και το έφτασε στο σημείο, που βρίσκεται σήμερα, έδωσε και δίνει τα πάντα για να καταστρέψει την ομάδα, που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους την παρουσία της στη Super League, την ομάδα, η οποία απείχε από κάθε διαπλοκή, προς όφελος ομάδας, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου.

Επιτέλους, η αίσθηση της δικαιοσύνης έλαμψε στο επίπεδο της Αθλητικής Εισαγγελίας της ΕΠΟ, τα αρμόδια όργανά της λειτούργησαν και, πλέον, αναμένουμε και την απαρχή της δικαίωσης του ΗΡΑΚΛΗ, μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης, με το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων. Θεωρούμε ότι, αν η ΕΠΟ δεν λάβει άμεσα μέτρα για την εξομάλυνση της κατάστασης, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα οδηγηθεί στην καταστροφή."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο