Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηρακλής: Που είσασταν όλοι όταν μας αδικούσαν κατάφωρα;

Ηρακλής: Που είσασταν όλοι όταν μας αδικούσαν κατάφωρα;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.07.2011 | 15:13
Πρώτη δημοσίευση: 01.07.2011 | 15:13

Ευθεία επίθεση κατά των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Ηρακλής με αφορμή τα επικριτικά δημοσιεύματα για την πρόθεση των ανθρώπων του γηραιού να δώσουν την ΠΑΕ στον καταζητούμενο, Μάκη Ψωμιάδη.

Η αστυνομία τον ψάχνει αλλά ο Ηρακλής θέλει τον Μάκη Ψωμιάδη

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Με έκπληξη και απορία αντιμετωπίσαμε τη στάση, που τήρησε σημαντική μερίδα των αθηναϊκών Μ.Μ.Ε, σχετικά με το αποτέλεσμα της πρόσφατης ψηφοφορίας μεταξύ των μελών του Γυμναστικού Συλλόγου. Η έκπληξη και η απορία μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ίδια μερίδα του Τύπου ‘σφύριζε αδιάφορα’, όταν η μία (κατάφωρα άδικη) καταδικαστική απόφαση διαδέχονταν την άλλη, εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, την ώρα, κατά την οποία είχε κερδίσει, επάξια, στους αγωνιστικούς χώρους την παραμονή του στη Super League.

Δεν διαπιστώσαμε την ίδια ευαισθησία, όταν οι αποκαλύψεις του σκανδάλου, που εκτυλίσσεται μπροστά μας, έφεραν στην επιφάνεια τη σιχαμερή σκευωρία εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, με τα μέλη της ‘σκοτεινής οργάνωσης’ να έχουν ως κοινό τόπο και κοινό στόχο τον υποβιβασμό της ομάδας μας.

Δεν διαπιστώσαμε την ίδια ευαισθησία, όταν ξένα Μ.Μ.Ε. (με πρόσφατο και περίτρανο παράδειγμα αυτό του ρεπορτάζ του, παγκοσμίως έγκριτου, βρετανικού B.B.C.) χαρακτηρίζουν κραυγαλέα αδικία, το να τιμωρείται η μοναδική ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν μετείχε στο σκάνδαλο, που συγκλονίζει το χώρο.

Οσο για την ουσία της ψηφοφορίας, η οποία διεξήχθη δεν αποτελεί αναπότρεπτη ενεργοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας. Σηματοδοτεί το ‘ναι’, το οποίο νομιμοποιεί τον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ να συνεχίσει να διαπραγματεύεται στην προοπτική μιας πιθανής συμφωνίας. Και, μιας και ο λόγος περί ιστορίας και ηθικής, τα στοιχεία αυτά είναι καταγεγραμμένα και απαραχάρακτα στην διαδρομή κάθε Συλλόγου και δεν αφορούν, ούτε εξαρτώνται από φορολογικούς κωδικούς. Άλλωστε η περίλαμπρη κοινωνική, πολιτισμική, εθνική και αγωνιστική ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ άρχισε να γράφεται από εποχές, στις οποίες η έννοια του… Α.Φ.Μ. ήταν παντελώς άγνωστη…

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, λοιπόν, δεν δημιουργεί αναπόδραστα δεδομένα, ούτε μονοδρομικές κατευθύνσεις για το μέλλον της ΠΑΕ. Ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ, οι Διοικήσεις του Γυμναστικού Συλλόγου και της ΠΑΕ, εξακολουθούν να αναμένουν επενδυτικές προτάσεις, με κάθε διάθεση διαπραγμάτευσης, ώστε να προκύψει η ιδανικότερη δυνατή λύση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου μας. Οι εξελίξεις, σε αυτό το θέμα, θα προκύψουν τις προσεχείς μέρες και ο κόσμος της ομάδας θα είναι πλήρως ενήμερος.

Η προσπάθειά μας συνεχίζει να κινείται αταλάντευτα και προς την κατεύθυνση της νομικής δικαίωσης της ομάδας μας και αυτή η απόφαση δεν μπαίνει σε καμιά προοπτική διαπραγμάτευσης. Είναι απολύτως άσχετη με την όποια εξέλιξη σε επενδυτικό επίπεδο και αποτελεί ιερό όρκο, όλων όσοι ασχολούνται αυτήν την περίοδο με τα διοικητικά του Συλλόγου, έναντι των χιλιάδων φίλων του ΗΡΑΚΛΗ μας, που έδωσαν και δίνουν τον δικό τους αγώνα, μέσα από ταλαιπωρίες και έκδηλη ψυχολογική φθορά, με αποκορύφωμα τις μαζικές και οργανωμένες διαμαρτυρίες τους στους δρόμους της πόλης μας, που συγκλόνισαν το φίλαθλο κόσμο όλη της χώρας.

Σε αυτόν τον αγώνα, επόμενη μάχη, επόμενος μεγάλος σταθμός, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, την Τρίτη 05/07. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι εκεί, πανέτοιμος, συγκροτημένος, με δυναμική παρουσία και εκπροσώπηση, για να υπερασπιστεί το δίκιο του, το οποίο συνομολογούν οι πάντες ότι είναι με το μέρος του. Θα ακολουθήσουν κι άλλες μάχες. Οσες απαιτηθούν μέχρι την τελική, νομική και ηθική δικαίωση. Τελεία και παύλα…
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"   Διαδώστε αυτό το άρθρο