Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηρακλής – Βέροια: Συνεχίζουν… χέρι χέρι στην “ουρά”!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χρειάζονταν βαθμούς, αλλά η ισοπαλία δεν βόλεψε κανέναν. Ηρακλής και Βέροια έμειναν στο 1-1 στο “Καυτανζόγλειο”, με τον Γηραιό να μένει ουραγός με 8 βαθμούς και την “Βασίλισσα του Βορρά” να φτάνει τους 13, μόλις έναν περισσότερο από τον προτελευταίο της βαθμολογίας Λεβαδειακό, που αγωνίζεται την Κυριακή.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καυτανζολείου μεταξύ του Ηρακλή και της Βέροιας για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν έτσι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το μέλλον τους στη διοργανωση να κρίνεται πλέον πολύ δύσκολο. 

Ο Ηρακλής έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια και μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα κι έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία για γκολ στο 11′, όταν ο Περόνε άδειασε με ωραία ενέργεια τον Καλί, έκανε το σουτ, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε με εξαιρετική επέμβαση.

Η Βέροια πήρε σταδιακά μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Χουάντερσον, δίχως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όντας ισόπαλες 0-0. Το σκορ του πρώτου μέρους αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του Ηρακλή και της Βέροιας στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού.

Τα πάντα άλλαξαν με το ξεκίνημα της επανάληψης! Στο 51′ και μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Καντιμοίρης ακούμπησε την μπάλα με τα δάχτυλα, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος. Ο Κάλι την έδιωξε, αλλά ο Στάμου με κεφαλιά δεν αστόχησε σημειώνοντας το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα όμως η Βέροια αντέδρασε. Ο Ρούσσος έδιωξε την μπάλα σε μονομαχία με τον Καπετάνο, η μπάλα έφθασε στο πόδι του Λινάρδου, που την έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για 1-1.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή στιγμή στο 71′ με το σουτ του Σαρπόνγκ -το οποίο απέκρουσε ο Χουάντερσον. Η μεγάλη ευκαιρία του Γηραιού ήρθε στο 81′, όταν ο ο Μοντέιρο προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Καντιμοίρη, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Παρά τις προσπάθειες τους, οι δυο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1 που δεν βολεύει κανέναν τους…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε