Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ηρεμιστικά στον Γιάχο πριν το Καραϊσκάκη”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε πως έδωσε ηρεμιστικά στον διαιτητή Θανάση Γιάχο για να κοιμηθεί παραμονές του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ενώ χαρακτήρισε δολοφονική την επίθεση στον φούρνο του Κωνσταντινέα.

Ανατίναξαν τον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα! (VIDEO)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαρρής στον Sentra 103,3:

Για τις βόμβες στον φούρνο του Κωνσταντινέα: «Ήταν δολοφονική επίθεση. Δεν υπάρχουν λόγια».

Για την ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Στην ανακοίνωσή μας τα λέμε όλα. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη για να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί είμαστε σε σταυροδρόμι. Πρέπει να σταματήσουν αυτού του είδους οι ενέργειες και όσα τις προκαλούν».

Για το αν οι επιθέσεις γίνονται για να εκφοβίσουν τους διαιτητές:
«Δεν είναι μόνο και μόνο για να εκφοβίσουν. Αυτό το χτύπημα μάς προβληματίζει ιδιαίτερα. Μου προξένησε τρομερή εντύπωση το χτύπημα τη συγκεκριμένη στιγμή, στον συγκεκριμένο διαιτητή και το μέγεθος του χτυπήματος. Κάποια στιγμή πρέπει να πέσει φως σε αυτές τις ιστορίες».

Για την δίωξη εις βάρος του Φερέιρα:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόση φασαρία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε καμία επιλεκτική ευαισθησία. Ας μας πούνε πότε υπήρξαν δηλώσεις ή ανακοινώσεις εναντίον διαιτητών και της ΚΕΔ και δεν στείλαμε τα δημοσιεύματα στον εισαγγελέα. Όπου νομίζει εκείνος πως θα υπάρξουν διώξεις, θα υπάρξουν… Ό,τι δημοσίευα ή βίντεο υπάρχει τα στέλνουμε στον εισαγγελέα και μην βιάζεστε, τώρα έπιασε δουλειά. Η Καλλονή που κλήθηκε, το συμβάν ήταν πριν από τρεις μήνες. Το είχαμε πει από την αρχή, δεν παραγράφεται τίποτα».

Για το αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για τον Κωνσταντινέα: «Όλοι θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως πιθανώς υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί».

Για τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:
«Και στον πρώτο γύρο, ένα μήνα πριν από το ματς, είχαμε διάφορα. Και παρά τις Κασσάνδρες η διαιτησία πήγε πάρα πολύ καλά. Από την ώρα που επιλέχθηκε ο Γιάχος μέχρι την ώρα που πήγε και σφύριξε, μιλούσαμε κάθε μέρα για να τον εμψυχώσω και έφτασα στο σημείο, ως γιατρός, να του δώσω ηρεμιστικά για να κοιμηθεί παραμονές του ντέρμπι. Οι διαιτητές για τέτοια ματς χρειάζονται ψυχιατρική προετοιμασία».

Για το αν οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για καλή διαιτησία ή για υπέρ τους διαιτησία: «Είμαι καλοπροαίρετος και λέω ότι ενδιαφέρονται για καλές διαιτησίες, αλλά είναι πολύ καχύποπτοι όλοι».

Για «δολοφονική επίθεση» έκανε λόγο και η ανακοίνωση της ΚΕΔ, καταδικάζοντας κατηγορηματικά το περιστατικό του εμπρησμού στο κατάστημα του Πέτρου Κωνσταντινέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση εναντίον του διεθνή διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που κατέληξε στην καταστροφή της επιχείρησης του.

Τυφλές επιθέσεις, όπως αυτή εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, αποτελούν βαρύτατο πλήγμα στο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δημιουργούν συνθήκες ανάσχεσης της προόδου και της επιδιωκόμενης από όλες τις υγιείς δυνάμεις αναβάθμισής του.
Όσοι σχεδιάζουν και εντέλλονται ανάλογες επιθέσεις απεργάζονται στην ουσία το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά την ψευδαίσθηση για πρόσκαιρη ικανοποίηση περιστασιακών συμφερόντων τους.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αναμένει τη συντομότερη, κατά το δυνατό, διελεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες κρατικές αρχές για να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια και να ονοματιστούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης.

Είμαστε βέβαιοι, πως το συντεταγμένο κράτος είναι σε θέση να φτάσει γρήγορα στην ανακάλυψη της αλήθειας γύρω από την υπόθεση της επίθεσης εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, ώστε να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλει να διορθώσει κακώς κείμενα και να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.»
Η επίθεση στο κατάστημα του διαιτητή
Η νέα επίθεση από αγνώστους, στο αρτοποιείο που διατηρεί ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας στην Καλαμάτα, καταγράφηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ηταν λίγο πριν από τη 1 όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί εξω από τον φούρνο του Μεσσήνιου ρέφερι, ο οποίος και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.
Επτά οχήματα της πυροσβεστικής κατέφτασαν στο σημείο ενώ η κατάσβεση διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αρτοποιείο δεν καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο υπέστη πολλές υλικές ζημιές ενώ αντίστοιχα προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε δύο παρακείμενα καταστήματα, αλλά και σε ένα όχημα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες το κατάστημα είχε δεχτεί ξανά επίθεση, όιταν κάποιοι είχαν σπάσει με πέτρα τα τζάμια του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε