Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ήρθε και ανακοινώθηκε ο Πρόμπιερζ – “Θα πολεμήσουμε”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βρει ο Άρης τον δρόμο του δήλωσε κατά την άφιξη του στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

Με την πρόθεση να μην χάσει καθόλου χρόνου ο Μίχαλ Πρόμπιερζ πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την προπόνηση.
 
Νωρίτερα κατά την άφιξη του ο πρώην τεχνικός της Γιαγκελόνια τόνισε:
“Δεν το σκέφτηκα πολύ όταν μου έγινε πρόταση, είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα. Θα πολεμήσουμε όλοι, θα δώσουμε τη μάχη μας για τον Άρη, ξεκινώντας από το ματς με τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη μετά από δύο χρόνια.
 
Μας περιμένει σκληρή δουλειά, έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Είμαι έτοιμος να δουλέψω. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την τωρινή κατάσταση του Άρη, το βασικό είναι η ομάδα να έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και να έρθει μία νίκη ώστε μέσα από αυτή να πορευτούμε στη συνέχεια. Δεν ξέρω ακόμη αν θα καθίσω στον πάγκο αύριο. Θα μιλήσω
με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε μαζί”.
 
Λίγο αργότερα ήρθε και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πολωνό τεχνικό να υπογράφει για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Πολωνό τεχνικό Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο τελευταίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.

Συνεργάτης του στην ομάδα θα είναι ο Μπάρτεκ Ζαλέφσκι. Προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να είναι ο Γιάννης Πλαβούκος. Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας στο Κλ. Βικελίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε