Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ισόπαλη με την Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

Ισόπαλη με την Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Αυστρίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Άργους.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη καλή τους επιθετική προσπάθεια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′ με χτύπημα πέναλτι του Χολζχάουσερ.  Η ελληνική ομάδα ανέβασε μετά το 30ό λεπτό το ρυθμό της και έφτασε στην ισοφάριση στο 39′ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Νίκου Καρέλη από το ύψος του πέναλτι.

Η Εθνική ήταν καταιγιστική στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με σημαντικότερη το οριζόντιο δοκάρι του Καρέλη στο 51′. Μετά το 60ό λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξαιτίας των πολλών αλλαγών, και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο (46′ Γκέλιος), Σπυρόπουλος (46′ Ζαχαράκης), Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (72′ Οικονόμου), Κουρμπέλης, Κούρος (46′ Νταμαρλής), Μπάλλας (55′ Κατίδης), Γιαννιώτας (72′ Βιτώρος), Κολοβός, Βέλλιος, Καρέλης (65′ Πέλκας)

Αυστρία (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Ράντλινγκερ (46′ Στρέμπινγκερ), Ζιγκλ (63′ Πίσινγκερ), Σάμπιτζερ, Χολζχάουσερ, Χιντερέγκερ, Γκρέγκοριτς (68′ Ζουλζ), Βάστιτς (46′ Ριτζμάιερ, 52′ Στέγκερ), Κάινζ (73′ Πρόσενικ), Ρατ, Τράουνερ, Σπέντλχοφερ (46′ Μάακ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε