Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισοπαλία με κέρδη για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την θετική παρουσία των Φορναρόλι, Πίντο και Τριαναταφυλλόπουλου κρατάει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μπαρμπαρούσης.

Με δεδομένο πως είχε πολλές απουσίες (διεθνείς, τραυματίες) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Παρά το 0-0 με την Ανόρθωση, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο Φορναρόλι έδειξε διάθεση και ποιότητα, ο Πίντο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ενώ την παράσταση έκλεψε ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που είχε πολύ καλή παρουσία στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα σε ακόμα ένα ματς, ο Σισοκό και ο Πετρόπουλος έδειξαν καλό πρόσωπο. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής στην σημαντικότερη φάση του ματς όταν στο 10ο λεπτό και μετά από ωραία ενέργεια σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάστρου, Άντιτς, Πάουλο Ζόρζε, Ίλιτς, Μποαβεντούρα, Λαμπάν (57’ Σπαντάτσιο), Αλέξα, Οχαγιόν (57’ Σιέλις), Ρονκάτο (84’ Λοϊζίδης), Ρέζεκ, Ζούλα (64’ Οκκάς). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46’ Καπίνο), Σεϊταρίδης (46’ Ζέκα), Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (64’ Τοτσέ), Σισοκό (46’ Φουρλάνος), Φορναρόλι (78’ Κουσίδης), Πετρόπουλος. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε