Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιστορίες Παοκτσήδικης τρέλας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αυτά που ακολούθησαν της ήττας από τον Άρη στο “στρατόπεδο του δικεφάλου” δεν έχουν προηγούμενο. Από την πολιορκία στα αποδυτήρια μέχρι την συζήτηση του Ζαγοράκη με τους οπαδούς στην Θύρα 1 και από το έκτακτο ΔΣ μέχρι την μεταμεσονύκτια δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ο χαμένος έχει πάντα γκρίνια, όμως το καζάνι στον “δικέφαλο” έδειχνε από πριν έτοιμο να ξεχειλίσει. Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν στα άψε-σβήσε ήταν μέχρι έναν βαθμό αναμενόμενα, όμως τα πράγματα ξέφυγαν όταν κάποιοι έβγαλαν την οργή τους με βόμβες μολότοφ και πέτρες έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας. Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και για αρκετή ώρα η ατμόσφαιρά μύριζε μπαρούτι. Απολογισμός 17 συλλήψεις και 4 αστυνομικοί στο νοσοκομείο…
 
Μέσα στον γενικό χαμό ο Θοδωρής Ζαγοράκης κατέβηκε μήπως για να ηρεμήσει τα πλήθη αλλά αντί για αυτό τους εξαγρίωσε περισσότερο. Η εικόνα δύο ώρες μετά το ματς με 200 οπαδούς του ΠΑΟΚ να συζητούν με τον πρόεδρο της ομάδας στην Θύρα 1 είναι τουλάχιστον σουρεαλιστική.
 
Ακολούθησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο τα μεσάνυχτα και η γραπτή δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τις 01:00! Ο “Ζαγόρ” δήλωσε εξαπατημένος από την ίδια του την ομάδα, αναθεώρησε τους στόχους της και ζήτησε την διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας.
 
Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι αναταράξεις στο οικοδόμημα του ΠΑΟΚ ήταν ισχυρές μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη. Ο Δερμιτζάκης στηρίζεται από την διοίκηση και μένει να βρει λύση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας αφού ο “δικέφαλος” μετά από 5 αγωνιστικές έχει μόλις 5 βαθμούς και βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε