Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ιστορική “διπλό” με Ίλιτς για ΠΑΣ – Παράπονα από Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του επικράτησε στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου, με το τέρμα του Ίλιτς. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα – Παράπονα από τους “κυανέρυθρους” για μη καταλογισμό πέναλτι. Στην 5η θέση ανέβηκαν οι Γιαννιώτες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με γκολ του Ιλιτς στο 18′ ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε για πρώτη φορά νικηφόρα από την έδρα του Πανιωνίου και διατηρήθηκε σε τροχιά πλέι οφ και Ευρώπης.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, που μπορούσαν να κυκλοφορήσουν πιο εύκολα την μπάλα. Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς έγινε στο 12′, όταν υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Τζημόπουλο του ΠΑΣ και τον Καμπάνταη του Πανιωνίου. Ο επιθετικός των “κυανέρυθρων” είδε την κόκκινη κάρτα (χτύπησε τον αντίπαλο του), αφήνοντας την ομάδα του για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες.

Αμέσως μετά την αποβολή του Καμπάνταη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ίλιτς να πετυχαίνει στο 18′ το έβδομο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Η αποβολή του Τζημόπουλου με δεύτερη κίτρινη στο 59′ επανέφερε την αριθμητική ισορροπία στις δύο ομάδες, με τον Πανιώνιο να ανεβάζει στοφές και να πιέζει για την ισοφάριση. Οι Νεοσμυρνιώτες διαμαρτύρονται για την φάση του 60′, όταν ο Οικονόμου ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κούρντι, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 92′ να πετύχουν δεύτερο τέρμα, στο τετ-α-τετ του Βίλα με τον Γιαννακόπουλο, ενώ αμέσως ένα λεπτό μετά ο Κούρντι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κοντοχρήστος (83’ Τσαμουρλίδης), Παναγιωτούδης (56’ Μενδρινός), Παντίδος (76’ Μπεγλεκτσής), Ντούνης, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης. 

Στον πάγκο: Ανέστης, Γιαννούλης, Καρτσάμπας, Οκόγιε. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (51’ Λίλα), Γεωργίου (62’ Κολοβέτσιος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (84’ Βίλα), Ίλιτς. 

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Νικλητσιώτης, Ντάσιος, Γιάκος. 

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου) 
Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Ταρανάς (Αθηνών) 
Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε