Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιστορικό 3 στα 3 η Λάτσιο με σόου Ερνάνες (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Λάτσιο, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League, κατάφερε να διατηρεί το απόλυτο μετά από 3 αγώνες. Οι Λατσιάλι με πρωταγωνιστή τον Ερνάνες πέρασαν εύκολα από τη Βερόνα επικρατώντας με 3-1 της Κιέβο.

Μόνο την περίοδο 1974-75 η Λάτσιο είχε επαναλάβει αντίστοιχο ξεκίνησε στο Καμπιονάτο. Οι παίκτες του Πέτκοβιτς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και χάρη στην κλάση του Ερνάνες αλλά και την εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά του Μπιάβα πήραν το έκτο συνεχόμενο διπλό με αντίπαλο την Κιέβο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος άνοιξε το σκορ με υπέροχη προσπάθεια και σουτ στο 5ο λεπτό ενώ στο 38΄ από δικό του σουτ και απόκρουση του Σορεντίνο ο Κλόζε σκόραρε για τρίτη φορά φέτος.

Η Κιέβο είχε ευκαιρίες μόνο όταν ο Ντίας (βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και παρτενέρ του Μπιάβα) έκανε λάθος. Στο 35΄ ο Ντι Μικέλε έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντίας ενώ στο 70′ ο Μοσκαρντέλι βρέθηκε φάτσα με τον Μαρκέτι αφού πρώτα η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Ντίας, όμως δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Ερνάνες με ατομική προσπάθεια στο 74 ανέβασε το δείκτη του σκορ και οι γηπεδούχοι απλά πέτυχαν το γκολ της τιμής με πέναλτι του Πελισιέ στο 83′.


 
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Serie A:

Παλέρμο-Κάλιαρι 1-1 (40΄Αρέβαλο-88΄Σο)
Μίλαν-Αταλάντα 0-1 (64΄Τσιγκαρίνι)
Κιέβο-Λάτσιο 1-3 (83’ πεν. Πελισιέ-5’, 74’ Ερνάνες, 38’ Κλόζε)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε