Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

«Ηταν το καλό πόδι του Καρέλη, το αριστερό»

ΦΩΤΟ FC Genk
ΦΩΤΟ FC Genk

«Είναι δυνατός ο Νίκος»… Αυτή ήταν η αντίδραση των οικείων προσώπων του Νίκου Καρέλη, στα κακά μαντάτα που επεφύλασσε η 27η Δεκεμβρίου. Είναι πάντα απρόβλεπτα τα παιχνίδια της τύχης κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στην περίπτωση του 24χρονου στράικερ. Μια χρονιά που κύλησε ονειρεμένα, ολοκληρώνεται τόσο άδοξα, με τον σόβαρο τραυματισμό στο γόνατο που σημαίνει και πρόωρο τέλος της σεζόν.

«Ηταν το καλό του πόδι, το αριστερό. Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο χειρουργείο και θα είμαστε κοντά να περάσουμε μαζί αυτές τις ημέρες» ο εκπρόσωπός του, Χρήστος Γάτσης, ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα του τα τελευταία χρόνια στα οποία η εξέλιξή του είναι αλματώδης. Τον Καρέλη κουράρουν δύο κορυφαίοι ορθοπεδικοί και θα παραμείνει στο Βέλγιο σε όλο το διάστημα της αποθεραπείας του που υπολογίζεται από 6 έως 8 μήνες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης σεζόν. Και να φανταστεί κανείς ότι το 2016 -τουλάχιστον στις πρώτες 360 ημέρες του- ήταν μακράν η καλύτερη χρονιά (όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και) στη ζωή του διεθνή στράικερ. Με τη φανέλα της Γκενκ αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πιο χαριματικούς επιθετικούς στο πρωτάθλημα Βελγίου, πρόλαβε να πετύχει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (δύο λιγότερα από το ατομικό του ρεκόρ) ενώ πριν από έξι μήνες καλωσόρισε στη ζωή τον γιο του. Η χρονιά δυστυχώς τελειώνει με μια μεγάλη ατυχία, όμως «… είναι δυνατός» όπως υποστηρίζουν όλοι όσοι τον ξέρουν και δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει σε top επίπεδο.

Πηγή: ΑΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε