Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηττήθηκε ο Παναθηναικός στην Τουρκία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε ματς θρίλερ ο Παναθηναϊκός γνώρισε ανώδυνη ήττα από την Εφές Πίλσεν με 79-78. Ο Τουντσερί με καλάθι στο τέλος χάρισε τη νίκη στους Τούρκους. Δείτε βίντεο.

Για την ένατη αγωνιστική στην Euroleague οι πράσινοι έχασαν στην έδρα της τουρκικής ομάδας με σκορ 79-78, έχουν όμως την τύχη στα χέρια τους αφού παρέμειναν στην πρώτη θέση και με νίκη κόντρα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο την τελευταία αγωνιστική καπαρώνουν την πρωτιά.

Οι πράσινοι ξέκινησαν κάκιστα το ματς βρέθηκαν να χάνουν με τεράστιες διαφορές στο πρώτο μέρος, αλλά με τρομερή αντεπίθεση στην τρίτη περίοδο ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης. Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος όταν ο Διαμαντίδης με εύστοχο σουτ δύο πόντων έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Στο χρόνο αυτό ο Τουντσερί έκανε ότι και στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ κόντρα στην Σερβία, πήρε τη μπάλα και με εύκολο λέι απ έπιασε στον ύπνο την άμυνα των πράσινων, χαρίζοντας τη νίκη στην Εφές Πίλσεν.

Τα δεκάλεπτα: 21-7, 42-24, 59-56-79-78
 
Εφές: Ρακόσεβιτς 18, Τουντσερί 15, Θόρτον 15, Γκόνλουμ 10, Βούισιτς 10, Νάχμπαρ 11
 
Παναθηναϊκός: Περπέρογλου 7, Φώτσης 9, Σάτο 11, Νίκολας 8, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 17 (9 ασίστ, 5 λάθη) , Βουγιούκας 18, Καϊμακόγλου 6

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε