Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: “Δεν πάμε για τίποτα λιγότερο από τη νίκη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με στόχο την υπεράσπιση του +16 από τον πρωτο αγώνα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωϊ για τη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, για την Ευρωλίγκα.

“Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την πρεμιέρα. Κάθε παιχνίδι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όπως όλα τα άλλα ματς, θα πάμε για να κερδίσουμε. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά ό,τι σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Ούτε καν έχουμε συζητήσει για το +16”, δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, για την αυριανή αναμέτρηση.

“Παραδοσιακά η Ρεάλ είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες κι έχει κάποια καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην τους δίνουμε δεύτερες επιθέσεις, να προσέχουμε την άμυνα μας και να τρέξουμε στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το ότι επιστρέφει ο Παπαλουκάς”, συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε: “Πάμε για να κερδίσουμε και κοιτάμε τη δουλειά μας. Στο ματς με την Μπάμπεργκ κανένας δεν είχε παίξει καλά. Όλοι ήμασταν τραγικοί. Η ομάδα βελτιώνεται, αλλά αυτό θα φανεί στα δύσκολα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε