Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Είμαστε σαν νοσοκομείο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε ο Σέρβος τεχνικός που τόνισε, ωστόσο, πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη στη Μόσχα.

«Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο πάμε και λέμε να χάσουμε με όσο δυνατή μικρότερη διαφορά. Δεν υπάρχει τέτοια φιλοσοφία στον Ολυμπιακό. Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση της ομάδας, περιμένω ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσα ρεπό μετά από έναν μήνα και περίμενα μια καλή προπόνηση τη Δευτέρα, αλλά είμαστε σαν… νοσοκομείο. Ο Πρίντεζης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του, ο Κέσελ τραυματίστηκε και πρήστηκε το πόδι του και ο Λο υποφέρει από ίωση. Ευτυχώς έχουμε 15-16 παίκτες», τόνισε ο «Ντούντα».

Για τον Αμερικανό γκαρντ, που μπήκε στην αποστολή την τελευταία στιγμή, είπε: «Ο Λο αποφάσισε να έρθει στο αεροδρόμιο να δει την ομάδα. Και ήρθε να δει την ομάδα και του είπα να έρθει μαζί. Αυτό που έκανε είναι σπουδαίο. Γιατί είναι 35 ημέρες στην ομάδα και έκανε αυτή την κίνηση».

Για το ματς με την πρωτοπόρο του ομίλου ανέφερε: «Η ΤΣΣΚΑ έκανε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και θα μας περιμένει έτοιμη. Περιμένω έναν καλό έλεγχο του παιχνιδιού και μετά ανάλογα το πώς θα φτάσουμε και τι ακριβώς θα γίνει με τον έλεγχο διαβατηρίων και τις βίζες, υπάρχει πάντα μια καθυστέρηση εκεί, ελπίζω να προλάβουμε την προπόνηση. Στην ΤΣΣΚΑ πέρασα τρία σημαντικά χρόνια και ήταν ένα σημαντικό διάστημα για εμένα και την οικογένεια μου. Είχα και έχω πολλούς φίλους εκεί και χαίρομαι που επιστρέφω».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης είπε: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει καλά στην έδρα της και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε σταθερά, έχουμε βελτιωθεί πολύ από τον πρώτο γύρω. Θέλουμε να πάμε στη Μόσχα και να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι από τις καλύτερες ομάδες, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να είμαστε κοντά στο σκορ, συνήθως όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεφεύγει μιας ομάδας, δύσκολα η αντίπαλος της επιστρέφει. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί. Είναι μεγάλη ευκαιρία να προετοιμαστούμε και για το ματς με τη Γαλατά»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε