Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Έχουμε τους καλύτερους Έλληνες παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Μπάνβιτ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να μιλάει για το χτίσιμο της ομάδας και τον Θοδωρή Παπαλουκά να θέτει ως στόχο το τριπλ κράουν.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές ο “Ντούντα” τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κινηθούν για άλλον παίκτη, εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το υπάρχον ρόστερ.
 
“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που πέρασε γιατί είχαμε δυο προπονήσεις σε ένα μικρό γήπεδο. Μετά από μια εβδομάδα έπρεπε να αποφασίσω ποιοι θα έρθουν μαζί στην Τουρκία και αφήσαμε πίσω κάποιους να δουλέψουν. Ήταν δύσκολο να έχουμε μια ομάδα με πολλούς παίκτες στην Τουρκία λόγω των συνθηκών. Πάμε να δημιουργήσουμε χημεία γιατί κάποιοι παίκτες θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί. Έχουμε την καλύτερη ελληνική βάση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα έχουμε σούπερ-σταρ στο ρόστερ μας αλλά έμπειρους παίκτες. Όπως είπα και στους προέδρους, οι μεταγραφές τελείωσαν. Αυτή τη στιγμή είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ομάδα και δεν βλέπω κάτι να μας κάνει καλύτερους. Αν μας προταθεί κάποιος και είναι εξαιρετικός θα το δούμε”, τόνισε ο Σέρβος τεχνικός κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκιά.
 
Από την πλευρά του ο αρχηγός των Πειραιωτών, Θοδωρής Παπαλουκάς έθεσε ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν λέγοντας: “ Την τελευταία εβδομάδα είμαστε πλήρεις, αλλά έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Από τα φιλικά θα βγουν τα συμπεράσματα που θέλουν οι προπονητές. Ο στόχος είναι και οι τρεις τίτλοι και γι’ αυτό δουλεύουμε. Χαίρομαι που ξαναβρίσκω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία στη Μόσχα και με βοήθησε τόσο πολύ στην καριέρα μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε