Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Θα κριθεί στον ρυθμό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ρυθμούς final-4 κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να αναφέρει τις παραμέτρους που θα κρίνουν το εισιτήριο για τον τελικό.

«Σήμερα ξεκινάει μεγάλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, για το Final 4 και για τις τέσσερις ομάδες. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά», τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην media day των “ερυθρόλευκων” και πρόσθεσε:

«Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Με τέτοια ομάδα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού.

Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού. Οι αντίπαλοί μας είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι. Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, τον Λόρμπεκ και τον Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, τον Χουέρτας, στη θέση ‘2’ μετά τον Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ινγκλς, και μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων τον Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε