Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Το θέμα δεν είναι αν θέλω να μείνω ή όχι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν, αλλά δεν ξέχασε τον Παναθηναϊκό και τα όσα έχει πετύχει τόσα χρόνια.

Τον…αποκαθήλωσε – Ο Σπανούλης “σκότωσε” τον Παναθηναϊκό – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός(VIDEO)

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους της εργάτες αυτής της επιτυχίας. Όλη η δόξα ανήκει στους παίκτες. Μετά στο προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα, που ήταν ενωμένοι και δούλεψαν σκληρά. Ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές μαζί με την διοίκηση και την οικογένεια Αγγελόπουλου τα ξεπεράσαμε όλα. Ασφαλώς να μην ξεχάσουμε τους φιλάθλους. Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο και σε αυτούς. Και στον φίλο μου τον Δημήτρη Μητροπάνο, που ήταν μεγάλος Ολυμπιακός και δυστυχώς δεν πρόλαβε να το πανηγυρίσει. 

Μετά το πανευρωπαϊκό η ομάδα συνέχισε να βελτιώνεται και κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Απέναντι στον οποίο δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε δευτερόλεπτο. Δίκαια κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτεροι. Ωστόσο δεν θέλω να ξεχάσω τον Παναθηναϊκό. Αυτή την μεγάλη ομάδα που έχει προσφέρει στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε βελτιωθεί τόσο. Νομίζω ότι ο ένας βοήθησε τον άλλο. 

Μετά το πρώτο παιχνίδι στο Μπιλμπάο κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσουμε ούτε στο top-16. Εμείς δουλέψαμε σκληρά και είχαμε τρομερή βελτίωση. Ο χρόνος δούλεψε για εμάς. Δεν είναι εύκολο να βρεις χημεία. Επίσης δεν κερδίζει το μπάτζετ. Συστήνω να δείχνουμε παραπάνω εμπιστοσύνη στους μικρούς, ιδιαίτερα με την κρίση που υπάρχει τώρα. Είμαι ευτυχισμένος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί τους. Επιμένω ο παίκτης δεν πρέπει να κρίνεται από το πόσο μεγάλο συμβόλαιο έχει. 

Αυτή τη στιγμή το θέμα δεν είναι αν θα μείνω ή όχι, ούτε αν θέλω να μείνω ή όχι. Εγώ ξέρω από την πλευρά μου, ότι μήνες πριν, είχα πει αυτή η ομάδα πρέπει να δουλέψει χρόνια μαζί. Η διοίκηση ξέρει την δουλειά της». 

Είναι πολύ καλό για τον ελληνικό αθλητισμό, ότι τουλάχιστον το 1/3 είναι νεαροί Έλληνες ταλαντούχοι παίκτες. Ήμουν τυχερός που διέθετα τόσο καλούς παίκτες. Όμως δεν υπάρχουν Έλληνες και ξένοι. Αλλά ένα σύνολο, μια πολύ καλή ομάδα. Θυμηθείτε ότι η ομάδα άρχισε να ρολάρει όταν ήρθαν οι Ντόρσεϊ και Λο που ήταν έμπειροι. Είμαι περήφανος που είχα ένα τέτοιο σύνολο” δήλωσε συγκινημένος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε