Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κ.Παπούλιας: “Όλοι μαζί κατά της βίας”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κοινή προσπάθεια για την εξάλειψη των φαινομένων της βίας στα γήπεδα, ζήτησε από τους ανθρώπους του αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο με προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε εκδήλωση κατά της βίας, θέμα για το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, καθώς υπήρξε αθλητής του βόλεϋ:

“Δεν σας μιλάω μόνο σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και σαν παλιός αθλητής. Πρέπει να εξαλειφθεί το φαινόμενο της βίας. Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να μην ξαναδούμε επεισόδια στα γήπεδα. Φτάσαμε σε οριακό σημείο, αλλά υπάρχει βούληση. Πρόκειτα για μια αρρωστημένη κατάσταση. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρξει ανοχή σε τέτοιες ενέργειες που καλύπτονται από τον μανδύα του φανατισμού”, είπε ο πρώτος πολίτης της χώρας.

“Αυτές οι πρωτοβουλίες μας γεμίζουν με δύναμη, για να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα”, δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των παικτών, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Φερνάντο Σάντος, ο προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, ποδοσφαιριστές (Βασίλης Τοροσίδης, Τάσος Κατσαμπής, Ντουντού, Λυμπερόπουλος, Ριέρα), ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας, όπως οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, ο υφυπουργός Υγείας Διατροφής και Άθλησης Χρήστος Αηδόνης και ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε