Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Το ειρωνικό σχόλιο για τη δικαίωση Γιαννακόπουλου!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Διοικητικό Εφετείο δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στον Μάνο Παπαδόπουλο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Mε ανακοίνωσή τους, οι “ερυθρόλευκοι” καλωσορίζουμε τον Μάνο Παπαδόπουλο στο “club” των Ευρωπαίων ιδιοκτητών ΚΑΕ, τονίζουν πως περιμένουν με προσμονή να μάθουν τις σκέψεις του για την πρόοδο του μπάσκετ, ενώ υπενθυμίζουν -με μία φράση που σύμφωνα με τα πρακτικά του ΕΣΑΚΕ έχει αποδοθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο- το ιδιοκτησιακό καθεστώς της “πράσινης” ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος είχε την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και να προχωρήσει στις απαιτούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο στο “club” των ευρωπαίων ιδιοκτητών Κ.Α.Ε., περιμένουμε δε με προσμονή να ακούσουμε τις σκέψεις του για την πρόοδο του αθλήματος και το όραμά του για την Ελληνική καλαθοσφαίριση.

Υ.Γ. Επίσημα Πρακτικά ΔΣ του ΕΣΑΚΕ της 25.10.2016 : “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιοκτήτης είμαι εγώ… και να καταγραφεί στα Πρακτικά”».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε