Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξαφνικό… ναυάγιο με Ντομίνγκος

Ξαφνικό… ναυάγιο με Ντομίνγκος

Οι τελικές διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πορτογάλο τεχνικό Ντομίνγκος Πασιένσα δεν κατάληξαν σε συμφωνία και οι “ερυθρόλευκοι” κινούνται για άλλες λύσεις.

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ντομίνγκος θα ήταν ο αντικαταστάτης του Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα οι Πειραιώτες είχαν πρόθεση να συναντηθούν στην Αθήνα την Τετάρτη για να τελειώσει θετικά και οριστικά το θέμα.

Αυτό όμως δεν έγινε γιατί στη τελευταία συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προέκυψαν σημαντικές διαφορές. Συγκεκριμένα, ο 43άχρονος τεχνικός απαίτησε επτά-οκτώ άτομα στο τεχνικό του επιτελείο, ενώ κράτησε μυστικό από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού πως δεσμεύεται ακόμα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, καθώς είπε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού πως ακόμα δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο, καθώς δεν έχει αποδεσμευτεί από την Σπόρτινγκ.
 
Έχει απομακρυνθεί από τον πάγκο της Σπόρτινγκ από τον Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές δεν έχουν λύσει το συμβόλαιο λόγω αποζημίωσης, ψάχνοντας ακόμα να βρουν το ποσό που θα συμφωνήσουν για το… οριστικό διαζύγιο.

Πλέον, οι “ερυθρόλευκοι” στρέφουν ξανά το βλέμμα τους στην ισπανική αγορά με το όνομα του Μίτσελ να ξεχωρίζει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε