Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξανά στον Πειραιά… για 39η φορά – Και τώρα νταμπλ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η στέψη του Ολυμπιακού που έγινε στο Αγρίνιο, το πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια, ο… νόμος του Αμπντούν και το μήνυμα του Μαρινάκη για την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν πιστοί στην αγαπημένη τους συνήθεια, επικράτησαν του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-0 και κατέκτησαν το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το σήκωσε στο Αγρίνιο – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός! – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τους πανηγυρισμούς στα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια

Το τέρμα της νίκης πέτυχε ποιος άλλος. ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, Κέβιν Μιραλάς.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Τρελά πανηγύρια στα αποδυτήρια, συνθήματα, πειράγματα και το καθιερωμένο μπουγέλο!

Όπως και στο γήπεδο, έτσι κι εκεί ο Μιραλάς έδινε το σύνθημα: “Campeones, campeones (πρωταθλητές)” γιορτάζοντας δεόντως το 39ο!

Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Ένας από τους πρωτοστάτες ήταν και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος κάποια στιγμή δανείστηκε από ένα όργανο της αστυνομίας το καπέλο και το γκλομπ και φωτογραφήθηκε ως. αστυνομικός έτοιμος να επιβάλει το νόμο.

Πανηγύρια υπήρξαν και κατά την διάρκεια της επιστροφής της ομάδας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των “ερυθρόλευκων” δεν πρόλαβαν καν να φτάσουν στο προορισμό τους και αναγκάστηκαν να κάνουν μια στάση.

Αυτό συνέβη επειδή στο Ρίο-Αντίρριο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί φίλοι της ομάδας που περίμεναν την αποστολή να περάσει, στον δρόμο προς την Αθήνα. Όταν λοιπόν αντίκρισαν το πούλμαν της ομάδας, άναψαν φωτοβολίδες, τραγούδησαν για την κατάκτηση του τίτλου και. σκαρφάλωσαν στο πούλμαν για να αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές της ομάδα τους.

Βαλβέρδε: Να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας

Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα στην τρίτη του χρονιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει το “δύο στα δύο” από τότε που ανέλαβε την διοίκηση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μάλιστα, χθες ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την αποστολή στο Αγρίνιο. “Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν μία ακόμη σημαντική νίκη. Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά γιατί είναι η καλύτερη ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Μαρινάκης και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας: “Έχουμε καιρό να πανηγυρίσουμε. Έχουμε ματς Κυπέλλου την Τετάρτη και συγκεντρωνόμαστε σ’ αυτό”.

Στόχος πλέον όλων στον Ολυμπιακό είναι να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΟΦΗ και να νικήσουν έναν εκ των Ατρόμητου ή Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε