Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ξανάγινε Βασιλιάς ο Παναθηναϊκός – Περιμένει τον “μπομπέρ” Καπόνο

Ξανάγινε Βασιλιάς ο Παναθηναϊκός – Περιμένει τον “μπομπέρ” Καπόνο

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της παράσταση, νίκησε εύκολα την Ρεάλ του Ρούντι Φερνάντεθ και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Τζέισον Καπόνο.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Ρεάλ αλλά από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι το ματς ήταν δικό του. Με εκπληκτική άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση, οι “πράσινοι” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασαν άνετα στη μεγάλη νίκη.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Ολίμπια Λϊουμπλιάνας επί της Καντού, ο Παναθηναϊκός κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στην επόμενη φάση και το επόμενο ματς του στην Ιταλία θα είναι καθοριστικό.

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για τους “πράσινους” αφού εκτός του ότι περιμένουν να δουν σε δράση τον Μάρκους Μπανκς, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τζέισον Καπόνο. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ που έχει γίνει γνωστός στο ΝΒΑ για το “φαρμακερό” του σουτ (νικητής δύο φορές του διαγωνισμού τριπόντων σε all star game), αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ , Μάνος Παπαδόπουλος:

“Να διαβεβαιώσω τους φίλους του Παναθηναϊκού, πως η διοίκηση είναι εδώ, για να κάνει αυτό που πρέπει. Στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελλάδα, ένας βάζει τα λεφτά του, για να έχει συνέχεια η ομάδα.

Δεν κάνει να πουλάμε μυαλό και τεχνογνωσία. Ξέρουμε ότι ο ιδανικός παίκτης είναι ο Μπράιαντ, ο Τζέιμς, ο Πέκοβιτς στο “5” κι ο Φώτσης στο “4”. Είναι άδικο να κάνουμε κριτική, ότι η διοίκηση δεν βοηθά την ομάδα. Αυτή είναι η σωστή λέξη: Άδικο. Κάποιος βάζει λεφτά απ’ την τσέπη του, είναι πολλά. Δεν κάνει να κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας.

Ήθελα αλλαγή του Διαμαντίδη τον Ναβάρο και τον Φερνάντεθ, όπως ήταν… παλιά. Πλέον θέλω την ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης των εκατομμυρίων. Δεν υπάρχουν πια οι Σπανούλης-Νίκολας κι αλλαγές οι Διαμαντίδης-Γιασικεβίτσιους, οι Πέκοβιτς-Φώτσης κι αλλαγές οι Μπατίστ-Τσαρτσαρής και πιο πίσω ο Καλάθης ως ταλέντο. Δε θα ξαναδημιουργηθούν αυτές οι ομάδες. Η διοίκηση προσπαθεί.

Μέχρι την Κυριακή ο Καπόνο θα ‘ναι εδώ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι φυσιολογικό η ομάδα να νικάει τη Ρεάλ. Μη φυσιολογικό είναι όταν χάνει. Δεν είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω καλύτερα μόνο βαθμολογικά. Όπως και για την ήττα της Καντου. Τι να βοηθήσει ψυχολογικά; Μετά από 6 τίτλους; Εμένα ρωτάς, που είμαι εδώ 21 χρόνια κι έχω δει όλες τις κούπες; Είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα.”

Χτυπάει η καρδιά του…εξάστερου – “Πήρε” την Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε