Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ξανάνοιξε με επεισόδια το “Μαρακανά”!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το «Μαρακανά» ξανάνοιξε τις πύλες του για ποδοσφαιρικούς αγώνες, για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά αμέσως ξέσπασαν επεισόδια βίας. Το περίφημο στάδιο φιλοξένησε χθες για πρώτη φορά ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, μετά τις δύο διοργανώσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, αλλά ποιο παιχνίδι!

Φλαμένγκο εναντίον Κορίνθιανς, δηλαδή των δύο ομάδων με το μεγαλύτερο αριθμό των οπαδών στη Βραζιλία. Οι συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και χούλιγκαν της Κορίνθιανς, εξοργισμένοι επειδή παρέμεναν στο γήπεδο για κάποιες ώρες μετά το τέλος του αγώνα για το πρωτάθλημα «Brasilerao» (2-2), συνέβησαν στις εξέδρες του «Μαρακανά» και τερματίστηκαν με τη σύλληψη των 42 οπαδών της ομάδας του Σάο Πάολο.

Απ΄ αυτούς που κατέληξαν με χειροπέδες έντεκα στη συνέχεια απελευθερώθηκαν, όπως διευκρίνισε η αστυνομία. Οι άλλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής, συμπλοκή σε αθλητική εκδήλωση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε