Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξαναβαφτίστηκε… Φερνάντο Τόρες!

Ο Σον Μακ Κόρμακ άλλαξε το όνομα του σε Φερνάντο Τόρες

Ο θαυμασμός του για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή τον οδήγησε σε μια υπερβολή. Ο 36χρονος οπαδός της Λίβερπουλ θα έχει το ίδιο όνομα με το ποδοσφαιρικό του “είδωλο” και δηλώνει υπερήφανος.

Το όνομα Σον Μακ Κόρμακ θα πρέπει να το ξεχάσουν οι συγγενείς και οι φίλοι του, καθώς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να τον φωνάζουν Φερνάντο Τόρες.

“Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ξέρω ότι δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, αλλά για μένα είναι ο καλύτερος επιθετικός του πλανήτη”, δήλωσε o 36χρονος στην εφημερίδα “Sun”.

“Είχα σκεφτεί να αλλάξω το όνομα μου σε Στήβεν Τζέραρντ, αλλά ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακό”, συμπλήρωσε ο φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του βρήκαν το όλο θέμα ξεκαρδιστικό, αλλά ο ίδιος με απόλυτη σοβαρότητα βρίσκεται στη διαδικασία που αλλάζει το όνομα του σε όλα τα επίσημα προσωπικά έγγραφα του. Ωστόσο, χαμογελάει και τονίζει έναν από τους λόγους που άξιζε να το κάνει: “Όλοι χαμογέλασαν όταν το άκουσαν. Μόνο η πεθερά μου είδε το θέμα πολύ σοβαρά. Άξιζε τον κόπο μόνο και μόνο για τη στιγμή που είδα την αντίδραση της”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε