Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: “Κόλλησαν” στο μηδέν στα Πηγάδια!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Άλλο Κύπελλο, άλλο πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει για δεύτερη σερί φορά με το διπλό από τα Πηγάδια. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ξάνθη κι έμεινε στο -2 από τον δεύτερο Πανιώνιο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Από την πλευρά της, η ακριτική ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία του Γλύκου, αλλά ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα της, Ζίφκοβιτς, ο οποίος δήλωσε “παρών”, όποτε χρειάστηκε.

Ο αγώνας:

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 8′ κι άνηκε στον ΠΑΟΚ. Ο Κίτσιου έκανε ανάποδο ψαλίδι, με τον Δεληγιαννίδη, να μπαίνει στην πορεία της μπάλας, αλλά να μην καταφέρνει να την σπρώξει στα δίχτυα. Η Ξάνθη απάντησε στο 11΄ με σουτ του Ντε Λούκας από καλή θέση που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 33′ ο Σολτάνι έκανε επικίνδυνη σέντρα, με τον Γιουνές να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημίχρονου να είναι αυτή του Αθανασιάδη στο 39′. Ο Ζίφκοβιτς έκανε λανθασμένη απομάκρυνση πιεζόμενος από τον Κάμπος, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Κλάους. Εκείνος, παρότι είχε όλο το χώρο και τον χρόνο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έκανε ένα πολύ αδύναμο σουτ, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να προλαβαίνει να γυρίσει στην εστία του και να μπλοκάρει εύκολα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε απέναντι από τον Ζίφκοβιτς, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να αποκρούει το πλασέ του παίκτη των φιλοξενούμενων. Ένα σουτ του Χαρίση στο 58′ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζίφκοβιτς, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να αποκρούει εντυπωσιακά μίοα  μία κεφαλιά του Βαρέλα στο 67′.

Μετά το 70′, ο ΠΑΟΚ έκλεισε στα καρέ της στην Ξάνθη, δίχως όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν τον Γλύκο, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (Μεχία 80΄), Ντε Λούκας, Τριάδης (Λάζιτς 69΄), Γιουνές, Σολτάνι (Πιζέλι 84΄), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σιλά, Λισγάρας, Καμαρά.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Δεληγιαννίδης (Λέοβατς 57΄), Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Αθανασιάδης (Πρίγιοβιτς 61΄), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (Μυστακίδης 76΄).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε