Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Ξεκάθαρη προσπάθεια συκοφαντίας και σπίλωσης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ως μία προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομα του, χαρακτήρισε ο Βασίλης Γκαγκάτσης τα όσα δήλωσε εναντίον του ο Αλέξης Κούγιας, σχετικά με κέρδη από στοίχημα την περίοδο που βρισκόταν στην προεδρία της ΕΠΟ.
Κούγιας: Υπάρχει και τρίτη κασέτα – Αιχμές και για Γκαγκάτση

Μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα www.sport-fm.gr ο κ. Γκαγκάτσης πρόσθεσε πως ζήτησε αντίγραφο με τα ηχητικά αποσπάσματα, προκειμένου να πράξει τα δέοντα.

 
Αναλυτικά, όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:
 
“Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά ο κύριος Κούγιας. Είναι μία ξεκάθαρη προσπάθεια συκοφαντίας και σπίλωσης του ονόματος μου. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι τόσο εγώ όσο και οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς μου ή του ευρύτερου συγγενικού μου κύκλου δεν έχουμε παίξει στοίχημα από το 2001 και μετά και συνεπώς, πολύ πριν την είσοδο των ελληνικών ομάδων στο στοίχημα. Έχω ζητήσει ήδη αντίγραφο με τα ηχητικά αποσπάσματα των όσων είπε στο σταθμό σας ο κύριος Κούγιας προκειμένου να πράξω τα δέοντα.
 
Εκείνο δε, που επίσης μου προκαλεί απορία είναι από πού ο κύριος Κούγιας ξέρει τις φορολογικές δηλώσεις μου. Τι ακριβώς κάνει δηλαδή ο κύριος Κούγιας; Ψάχνει τι δηλώνω εγώ στην εφορία;”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε