Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ξεκάθαρος ο μάνατζερ του Λοτζέσκι! “Αυτά ισχύουν για Μπαρτσελόνα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος του Ματ Λοτζέσκι, Μπεν Πένσακ, αναφέρθηκε στις επαφές του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, φροντίζοντας να διαψεύσει τόσο τις φήμες που ήθελαν τον “Λότζο” να μην περνάει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όσο και τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

“Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με τον Ματ Λοτζέσκι και τη Μπαρτσελόνα. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ματ απέτυχε στα ιατρικά τεστ της Μπαρτσελόνα είναι εντελώς λανθασμένα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι γιατροί της ομάδας επιβεβαίωσαν τον Ματ ότι είναι καλά και έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, τα δημοσιεύματα ότι ο Ματ έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα, είναι επίσης λανθασμένα. Υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον μεταξύ της ομάδας και του Ματ και συζητήσεις όντως έχουν γίνει. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι αυτή τη στιγμή και οι συζητήσεις μας με τη Μπαρτσελόνα, όπως και με τις άλλες ομάδες της EuroLeague και του ΝΒΑ συνεχίζονται”, υποστήριξε ο Μπεν Πένσακ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε