Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκινά επαφές με τους μετόχους ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πρόκειται να ξεκινήσει επαφές με τους μετόχους της Ένωσης, προκειμένου να τους πείσει να συνδράμουν στα κάκιστα οικονομικά της ομάδας, με τα αποτελέσματα της κίνησης να είναι αμφίβολα.
 
ΑΕΚ: Υποστηρίξτε την ομάδα χωρίς ακρότητες

Τα οικονομικά των “κιτρινόμαυρων” είναι αυτή τη στιγμή σε. τραγική κατάσταση και ο Σταύρος Αδαμίδης θέλει να διερευνήσει τις προθέσεις των μετόχων, ενημερώνοντας τους για την ακριβή εικόνα.

 
Ωστόσο, είναι δύσκολο να βρει πρόσφορο έδαφος για να ζητήσει χρήματα, καθώς υπάρχουν μεγάλες αναστολές να ενισχύσουν την ομάδα.
 
Μοιραία οι εξελίξεις θα μετατεθούν για την 1η Νοεμβρίου στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, όπου αναμένονται εξελίξεις και αλλαγές. Η στάση του Νίκου Νοτιά είναι αυτή που θα καθορίσει τι θα συμβεί, όμως κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει προβλέψεις.
 
Την ίδια ώρα, στην Ένωση ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόσο για την στήριξη της ομάδας στο νέο ξεκίνημα που κάνει, όσο και στην ενίσχυση του ταμείου της. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 30.000 φίλαθλοι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε