Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξεκινάει ο “καυτός” ερυθρόλευκος Μάρτης – ΟΦΗ-Ολυμπιακός (17.15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον πιο κρίσιμο μήνα της φετινής σεζόν αφού μέσα στο Μάρτιο θα κριθούν τα πάντα. Η αρχή γίνεται από το Γεντί Κουλέ, όπου φιλοξενείται από τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε σε όλους τους τόνους στους παίκτες του ότι δεν πρέπει κανείς να σκεφτεί το πρώτο ματς για τους “16” του Europa League κόντρα στη Μέταλιστ, αφού προέχει η σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έδειξαν και στον πρώτο γύρο ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Η ισοπαλία που απέσπασαν στο Γ. Καραϊσκάκης αλλά και η εξαιρετική τους φόρμα αποτελούν στοιχεία που δεν μπορούν παρά να ανησυχούν τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με αλλαγές στο Γεντί Κουλέ. Ο Τζιμπούρ έμεινε στην Αθήνα αφού είναι τιμωρημένος και έτσι στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί λογικά ο Ντιόγκο. Υπάρχει βέβαια και η σκέψη να παίξει εκεί ο Μιραλάς και πίσω του να βρεθούν οι Φουστέρ, Αμντούν και Ιμπαγάσα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Ο Βαλβέρδε κάλεσε στο Ηράκλειο τον Φετφατζίδη

Η…κλασική αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε