Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξεκινούν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό ενόψει ΟΥΕΦΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ετοιμάζεται να ελέγξει το “τριφύλλι”, που μέχρι την Τετάρτη θα επιδιώξει να εξοφλήσει τους διακανονισμούς του καλοκαιριού, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. “Κλείνει” η ΑΜΚ του Παναθηναϊκού – Μπήκαν τα μισά λεφτά.

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας π αναμένονται πληρωμές στην “πράσινη” ΠΑΕ, κυρίως σε παίκτες που τους οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν.

Τα χρήματα που θα δώσει το “τριφύλλι” ίσως να ξεπεράσουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Η ενημέρωση για την καταβολή χρημάτων σε παίκτες και ομάδες θα γίνεται ηλεκτρονικά στην ΟΥΕΦΑ, αφού δεν αναμένεται κάποιο κλιμάκιο εδώ.

Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι βλέποντας η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να υπάρχει μία ροή χρημάτων, θα δώσει την έγκρισή της και δεν θα προκύψουν επιπτώσεις για τον σύλλογο.

“Λειψή” η ΑΜΚ

Ο Σεπτέμβριος τελειώνει και μαζί του η προθεσμία στους παλαιούς μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βάλουν πρώτοι χρήματα στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας. Μέχρι και την Παρασκευή (28/9) αυτά που συγκεντρώθηκαν αφορούν περίπου 230.000 ευρώ του Ανδρέα Βγενόπουλου και 250.000 ευρώ από την πλευρά Πολέμη συν τα 2.2 εκ. ευρώ από την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Υπάρχει λοιπόν ένα κενό κοντά στις 500.000 ευρώ που θα πρέπει να μαζευτεί, έτσι ώστε να καλυφθεί η αύξηση που ορίστηκε τελικά στα 6 εκ. ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει να βρει νέους “συμπαίκτες” που θα βοηθήσουν, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο αυτή την εποχή.

Λουκανίδης: Ο Παναθηναϊκός…πονάει στον προπονητή – Να φύγει ο Φερέιρα!

Προσέφυγε κατά της Superleague ο Παναθηναϊκός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε