Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ξεκόλλησε από τον πάτο με γκολάρα Λεοζίνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πανσερραϊκός πήρε νίκη-ανάσα επικρατώντας της Καβάλας με 1-0 χάρη σε ένα φανταστικό γκολ του Λεοζίνιο. Δείτε το βίντεο.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Ο Τάντιτς σημάδεψε το δοκάρι στο 6ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο με ένα καταπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να βγουν πολλές κίτρινες κάρτες.
 
Το ματς άναψε πάλι στο τέλος όταν η Καβάλα πίεσε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ονουάτσι να σημαδεύει το δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθστερήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πρώτη εκτός έδρας ήττα της ομάδας του. Ο Πανσερραϊκός πήρε σημαντική νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία και ξεκόλλησε μετά από αρκετό καιρό από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Παπάζογλου (69′ Γαλανόπουλος) , Παντελιάδης, Τάντιτς (77′ Γεωργιάδης), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (60′ Ανάκογλου), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Σιόντης (87′ Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο (62’Βουξίσεβιτς) , Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ντραρσεβίλ, Ογκμπέτσε (82′ Ντικρόκ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε