Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξεμούδιασμα με τεσσάρα – Πανό αγανάκτησης των οπαδών του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Λάζλο Μπόλονι είχε την ευκαιρία να δει σε δράση παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την ΑΕ Ποντίων. “Η υπομονή μας τελειώνει, ξυπνάτε” το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 4-1 της ΑΕ Ποντίων στο φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία. Ο Πέλκας στο 27′ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Παπάζογλου.

Ο Δικέφαλος του βορρά πέτυχε αλλα τρία τέρματα από το 50′ μέχρι το 58′ και μετά. Παπάζογλου, Σπαντάτσιο και Γεωργιάδης βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ οι Πόντιοι μείωσαν στο 77′ με τον Χιτζίδη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν το φιλικό έστειλαν ακόμη ένα μήνυμα προς της διοίκηση και τους παίκτες με το πανό που σήκωσαν: “Η υπομονή μας τελειώνει, ξυπνάτε”.

ΠΑΟΚ: Kρέσιτς, Παπάζογλου, Πέλκας, Κίτσιου, Λαμπάκης, Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Σπαντάτσιο, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης.

Στον τελευταίο μισάωρο έπαιξαν οι: Μελισσάς, Σταφυλλίδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Τσανδάρης, Ρομπέρ, Κωστικίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Χατζηζήσης, Χιτζίδης, Τροΐρης, Σαπάνης, Πετράκος, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης, Χιονίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε