Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξενιάδης... ήταν και τελειώσε ξανά για την ΑΕΚ

Ξενιάδης... ήταν και τελειώσε ξανά για την ΑΕΚ
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.05.2012 | 11:01
Πρώτη δημοσίευση: 30.05.2012 | 11:01

Λίγες ώρες κράτησε η δεύτερη "προσπάθεια" του Βασίλη Ξενιάδη να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο φερόμενος... σωτήρας της Ένωσης αν και διαβεβαίωνε ότι την Τετάρτη το πρωί θα έβαζε 5 εκ. ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ, ενημέρωσε ότι χρειάζεται 2 ακόμη ημέρες. Αναμενόμενη χαρακτηρίζουν την εξέλιξη αυτή οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, χωρίς να έχει πολλές ελπίδες, περίμενε το mail από το Χονγκ Κονγκ το οποίο ήρθε αλλά σε αντίθεση με τα όσα ισχυριζόταν την Τρίτη ο Βασίλης Ξενιάδης, το μόνο που περιείχε ήταν μία αίτηση παράτασης ως την Παρασκευή.

Η δικαιλογία μόνο πρωτότυπη δεν ήταν. Ο συνεργάτης του Ξενιάδη,  Γουίλιαμ Γιου, εξέφρασε την επιθυμία της Fargo Investment να εξετάσει λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Το θέμα βέβαια είναι ότι από τη στιγμή που ο Ξενιάδης έλεγε σε όλους τους τόνους ότι έχει εξασφαλίσει τα 5 εκ. ευρώ και θα τα καταθέσει την Τετάρτη, πώς είναι δυνατόν λίγες ώρες αργότερα να σκέφτηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να κάνει ελέγχους;

Από την ΠΑΕ αναφέρουν πλέον ότι διακόπτουν κάθε επικοινωνία μαζί του, ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος θα τοποθετηθεί επί του θέματος.   Διαδώστε αυτό το άρθρο