Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξενιάδης:Δεν θα έχει σχέση με την ΑΕΚ ο Σαλιαρέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ ανέλυσε μέσω Facebook τις προθέσεις του για την ΠΑΕ, εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης και καθησύχασε τους φίλους της ομάδας όσον αφορά στον Αργύρη Σαλιαρέλη. Επιθετική ανακοίνωση από την Original.

Ο Βασίλης Ξενιάδης αφού πρώτα τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ με κείμενο που αναρτήθηκε στον τοίχο του στο Facebook, στη συνέχεια απάντησε στα σχόλια των φίλων της Ένωσης.

“Όπως είχα πει ακριβώς στις δηλώσεις μου, σήμερα έγινε το ραντεβού των νομικών συμβούλων μου με τον νομικό σύμβουλο της ΑΕΚ και τον κ. Αδαμίδη.Από την πλευρά της ΑΕΚ ζητήθηκαν κάποιες προϋποθέσεις (ΕΕΑ κ.λ.π.) στις όποιες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και από την μεριά των νομικών μου ζητήθηκαν προϋποθέσεις οι οποίες να καλύπτουν την όποια τοποθέτηση χρημάτων για την απόκτηση του συνολικού 51% των μετοχών της ΑΕΚ. Η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει το 51% διαθέσιμο. Οι νομικοί σύμβουλοι θα ξεκαθαρίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται και από τις δυο πλευρές.

Όσο αφορά στη σχέση μου με τον κ. Σαλιαρέλη, είναι ξεκάθαρη. Είναι συνέταιρός μου στις επιχειρήσεις μου κι έχουμε πολλά χρόνια φιλική σχέση. Δεν είχε, έχει και θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ. Τόσο καιρό γράφανε ότι είμαι αόρατος και ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα, τώρα που ανοίγω τα χαρτιά μου, γιατί δεν μιλάει κανείς; Δίπλα μου στην συνάντηση ήταν ο Γρηγόρης Δέδες, παλαιός παράγοντας της ΑΕΚ, με πολλές γνώσεις για την ΑΕΚ.

Κάποιοι κάνουν σκέψεις που δεν αρμόζουν σε ΑΕΚτζήδες. Είμαι και θα είμαι ειλικρινής σε οτιδήποτε αφορά την ΑΕΚ και δεν υπάρχει ουδέν μυστικό που δεν θα το γνωρίζετε. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια. Αυτό πρέπει να γίνει πραγματικότητα! Με εκτίμηση σε εσάς.”

Οι οργανωμένοι οπαδοί πάντως δεν αντιμετώπισαν με θετικό μάτι την παρουσία του Αργύρη Σαλιαρέλη στο ραντεβού Ξενιάδη-Αδαμίδη και με ανακοίνωση τους εξαπέλυσαν επίθεση:

“Η ηλιθιότητα έχει όρια, η μ….α όχι! Ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα! Σε λίγο θα κάνει πρόταση αγοράς και ο Κοσκωτάς! Ο θίασος στην ΠΑΕ έχει αρχίσει να ξεπερνάει κάθε προσδοκία και όριο!

Πανηγυράκι έχει στηθεί να σκυλεύουν πάνω στην ΑΕΚ κάθε λογής απίθανοι επενδυτές, βρυκόλακες και δημοσιογράφοι!

Υ.Γ.: Εδώ δεν σας πειράζει το ‘χλιδάτο’ αλλά άδειο ΟΑΚΑ, σιγά μην προσπαθούσατε η ΑΕΚ να έχει κόσμο στην Λιβαδειά! Και επειδή η εμφάνιση του… φίλου Αργύρη μας ξύπνησε εποχές τις οποίες με όλους εσάς που βρεθήκατε μετά το 2004 μάλλον δεν θα ζήσουμε ποτέ, να θυμηθούμε λίγο τα παλιά…». Στο τέλος υπάρχει video από το διπλό-τίτλου του 1989 με το γκολ του Καραγκιοζόπουλου.”

Σαλιαρέλης: Μεγάλη ομάδα δεν θέλει τον Ξενιάδη στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε