Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξεπερνά τον κίνδυνο ο Χρήστος Κόντης

Ξεπερνά τον κίνδυνο ο Χρήστος Κόντης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2011 | 17:13
Πρώτη δημοσίευση: 30.08.2011 | 17:13

Σε πετυχημένη στεφανιογραφία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Η υγεία του Κόντη είναι εκτός κινδύνου, αλλά πλέον θα αναγκαστεί να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

 
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υγεία του ποδοσφαιριστή είναι εκτός κινδύνου, αλλά πλέον θα αναγκαστεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει στο γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και τα επόμενα 24ωρα.
 
Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του βρέθηκε ο προπονητής του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου, οι αντιπροέδροι Άντης Πολυδώρου και Θεόδωρος Κυριακίδης, άλλα μέλη της διοίκησης καθώς και οι συμπαίκτες του.
 
Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Κόντη:
 
“Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.
 
Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας. Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα.
 
Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά».
 
Δρ Γεώργιος Γεωργίου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Γ.Ν.Λευκωσίας


   Διαδώστε αυτό το άρθρο